Inapoi la Prima Pagina

Linkuri utile


Adresa de Contact - CLICK 

"Nici nu va puteti da seama ce important este orice ajutor pe care l-ati putea oferi! 1/2 ora de la o mie de oameni, ma scuteste pe mine de 500 de ore de munca suplimentara, sau 50 de zile de lucru de cate 10 ore pe zi, in care as putea sa salvez multe vieti!"


Ajutoarele Mele

* Doina O. din Cluj, a prezentat linckul acestui site si cateva cuvinte mobilizatoare, intr-un grup de discutii cu peste 360 membri! Cota de succes a fost de 1%, 3 persoane contactandu-ma si vom vedea pe viitor ce iese din asta! Multumesc din suflet pentru acest gest deosebit de solidaritate, Doina! Sa fii Binecuvantata!

* Monika D. din Canada, sufera de mai multe boli si e in pensie sociala, a trimis mail la toate cunostintele si a promis sa isi acorde impreuna cu logodnicul ei japonez, o parte din timp pentru a sprijini prin NET in diverse feluri, eforturile "Casei de Sanatate OM". Daca va avea destul timp, va incerca sa traduca site-ul in Engleza, Franceza si Japoneza! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea sanatate si o viata fara lipsuri, cu impliniri pe toate planurile! Gestul vostru nu va ramane nerasplatit!

* Sorin C. din Cluj, nu are foarte mult timp si bani dar a promis ca o sa promoveze peste tot Proiectul si a depus si o suma confidentiala in cont ca Donatie! Sorin, sufletul tau e mare, sunt sigur ca Dumnezeu te va calauzi sa umbli doar in Lumina! Sa fii Binecuvantat!

* Sunt Sandra L., ing constructor din Cluj, si imi ofer ajutorul in proiectul pe care il initiezi. Deocamdata pot sa te ajut la partea de acte, proiect, avize, etc. Cu iubire, Sandra
- Dumnezeu, ne-a auzit de acolo de sus si te-a trimis ca pe-o raza de soare in noapte!... Dumnezeu sa te binecuvinteze Sandra, pe tine si familia ta si sa te lumineze sa realizezi proiectul asa cum trebuie, pt a fi cat mai folositori oamenilor care ne vor cauta!

* Lista va adauga saptamanal informatii despre sprijinitorii nostri dragi!
Daca din orice motiv am omis sau voi uita pe cineva, va rog dinnainte sa ma iertati, nu poate fi nimic intentionat, ci doar o scapare omeneasca!
Multumesc pentru intelegere!

Back to Home   

 

Link-uri UTILE:     35% Economie de Combustibil si alte avantaje     Secretul Afacerilor Online de Succes     Secretul Sanatatii - Afla cum poti trata mai multe boli deodata     Aparat Casnic Automat, IEFTIN preparare LAPTE de SOIA     Plante cultivate Bio     Retete Culinare Vegetariene - Prelungeste-ti viata     Dispozitiv impotriva Atipirii la Volan     Icoane si Tablouri - Expozitie Inedita     Bioagricultura, Ecologie     30% Economie de Energie Electrica     Doctor de Suflete     Jocuri     Retete Culinare