HELP - Strigate de AJUTOR

 

pagina oamenilor care au nevoie de ajutor

Mai jos, puteti citi cateva cazuri de persoane disperate, care mi s-au adresat direct sau prin intermediul unor alte persoane. Cazuile nu sunt verificate si nici nu am timp sa le verific, ci le dau asa cum sunt ele adresate, pt ca eu personal, in acest moment, nu le pot oferi alt ajutor decat afisarea lor, ramanand ca dv sa hotarati daca si cum ii puteti ajuta, la randul dv:

=\=

Speranta moare ultima.
* Ajutor Umanitar
Buna ziua.
Este umilitor sa ceri AJUTOR si totusi, cand simti ca viata te-a ingenuncheat si nu mai poti sa te ridici nu ceri ajutor? Am scris atatea mesaje, detailand suferinta mea, dar oamenii nici macar nu se mai obosesc sa citeasca, poate am obosit cu totii de atata suferinta. Poate ni se par sarlatani oamenii care cer ajutor sau pur si simplu nu intereseaza, dar oameni buni, Dumnezeu spune sa fim milostivi. Daca un om, ca si mine, este in suferinta si cere ajutor nu ar trebui sa ne deschidem sufletul? Eu inca mai cred in oameni si in sufletul lor. Sunt de 10 ani in pensie de boala (320lei) si traiesc din medicamente. Acum sunt intr-o situatie mai delicata, inima mea ar necesita schimbare de valava mitrala. Nu imi permit dar am speranta ca bunul Dumnezeu imi va da un raspuns prin oameni, m-ar bucura si un optimism prietenesc, trimis prin tel.
Multumesc
Cont deschis la Raiffaisen Bank Vaslui pe numele Mihai Feraru cu nr: RO93RZBR0000060001059026 in lei RO72RZBR0000060004438690 in euro cod swift: RZBRROBU
tel: 0764807565 , rog pe bunul dumnezeu sa-i vada pe toti cei care ma vor ajuta, si sa-i rasplateasca asa cum stie el,
Doamne ajuta!
=\=

Un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ.
NUMAI 5% DIN POPULATIA PLANETEI ARE ACEASTA GRUPA DE SANGE! Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: iwanna_bn_2006: 0723-232.147.
Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus!
Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste !!!!!!
Multumesc.. e vorba de o viata de om...
=\=

M.D. (Canada): in ultimul nr din revista Formula AS am citit despre o fata fara cerul gurii si i-am dat telefon sa-i dau adresele acelea 2 pe care vi le-am dat si dvs., dar se auzea f PROST si ainchis telefonul !!si pt ca NU am pe cine ruga , m-am gandit ca poate vreti sa-i dati un scurt telefon si sa-i dati adresele acelea 2, POATE o pot ajuta, ca e F saraca saraca !!!!cu fundatia Don-Orion si maica siluana vlad, ca ei ajuta oamenii saraci, sau poate aveti alte idei cum sa fie ajutata !!!cica arata ca o fetita desia re 25 ani !! - e SUBNUTRITA !!!! Breda Cristina 0753/41.47.54
=\=

oameni disperati pe care ii poti ajuta

Daca pe mine nu ma puteti ajuta, poate ii puteti ajuta macar pe ei!
Doamne ajuta!

back to prima pagina HOME

Va rugam reveniti!

      Retete Culinare