Inapoi la Prima Pagina

Linkuri utile


Adresa de Contact - CLICK 

"Nici un efort nu e de prisos, daca VA POT FACE SANATOS"!


Cine este Gabriel NECULAI ?

    Cine a fost?     Cine este?     Cine va fi?    

Secretul succesului meu in vindecari, se ascunde in spatele a peste 30 de ani de cercetare si in curajul si indarjirea de a ma transforma dintr-un om simplu si ignorant, intr-un OM complex, fin observator, descoperitor de intelesuri ascunse, scormonitor ale tainelor Universului si Vietii, capabil sa lucreze pe multiple planuri, pentru restabilirea generala a sanatatii vietatilor!
OMule, o sa-ti impartasesc cate ceva din rezultatele muncii mele, in speranta ca te voi putea ajuta si pe tine sa ai o viata cat mai sanatoasa! Citeste tot, poate la randul tau, vei putea recomanda si altor persoane sa vina in contact cu mine, spre binele lor! Revina oricand crezi ca e necesar! Mereu, vom adauga alte si alte informatii care ar putea sa-ti fie de folos!
Animat de dragostea pt oameni, plante si animale, conducandu-ma dupa sloganul de mai sus, in 1979, am inceput o neobosita cercetare aplicativa prin stiintele alternative! Astfel, am studiat si practicat bioterapia, astrologia, reiki, piramidologia, aromoterapia, acupunctura, electropunctura, fitoterapie, homeopatia, osteopatie, presopunctura, fizioterapie, metaloterapie, urinoterapie, hidroterapie, helioterapie, radioterapie, tehnici de purificare, radiestezie, apiterapie, parapsihologie, chiropractica, masaj complex, tehnici reflexologice, meditatie, isihasm, tao, shao, ki, magnetoterapie, dietoterapie, yoga, psihoterapia, cristaloterapia, ayurveda, nutritie, karmologie, argiloterapie, cromoterapie, meloterapie, bioinformatica, stiinta perceperii, analizarii, prelucrarii si folosirii informatiilor necesare restabilirii sanatatii, energoterapie, tehnici extrasenzoriale, auroterapie, hirudoterapie (terapia cu lipitori), istoria religiilor si credintelor, terapii diverse japoneze, chineze, indiene, thailandeze, occidentale, spiritualism, armonizarea bioelementara, tehnici ionizatoare, fengshui, numerologie, terapii cu saruri, naturoterapii, terapii cu apa vie si apa moarta, terapii cu sunete, cu ozon, biorezonanta si multe altele! Am amintit doar o parte din aceste aspecte ale vietii mele, aproape necunoscute decat de foarte putini oameni, o alta parte a experientelor mele de viata, nu poate fi dezvaluita inca, (nu-mi este permis) dar poate voi avea ocazia vreodata, toate la timpul lor!
Toate acestea, m-au ajutat sa-mi fac o parere cat mai apropiata despre functionarea organismului uman si posibilitatile de restabilire a sanatatii! Concentrandu-ma din 1995 in gasirea unor metode revolutionare, originale de imbunatatire a calitatii unor produse naturale pt cresterea reala a ariei si efectului lor terapeutic, am insistat pe canalizarea energiilor in cateva aplicatii speciale, in urma carora asteptam sa obtin rezultate incredibile in ce priveste redobandirea sanatatii umane! Dupa mai multi ani de experimentare, aveam sa inteleg ca nu era deloc simplu sa poti adapta o asemenea inginerie la realitatea existenta si a trebuit mult efort cu mult studiu, framantari si schimbari de concept, pana sa ajung cat mai aproape de produse de tip "panaceu". Acum, aceste produse si inca altele, obtinute natural, ma vor ajuta sa actionez pe mai multe planuri, cu eforturi concentrate pt a salva cat mai multe vieti, ale celor aflati in faze de boala in care medicina moderna alopata, nu mai poate face nimic !
M-am lasat calauzit in toata aceasta perioada de Lumina impulsurilor Divine care aveau sa imi sugereze la un momentdat, ca sunt destul de pregatit sa incep o Lucrare Divina aici pe Pamant, construirea si daruirea mea in "Casa de Sanatate" pentru oamenii carora nu li se mai acorda nici o sansa de la viata, de la societate... O Casa de Sanatate in care sa se acorde GRATUIT terapie pt trup, suflet si spirit... Aceasta locatie, ar fi fost gata demult daca nu as fi avut greaua misiune de a o face singur, pana acum, doar cu "puterile" mele...
Am reusit construirea acestei lucrari, care se intinde pe o suprafata de 154 metri patrati, cu mai multe niveluri si voi asigura si cazarea GRATUIT a tuturor celor care vor dori sa ramana o perioada mai mare pentru tratamente, cursuri sau pentru a fi de ajutor! Am considerat ca e normal ca daca ti-ai propus sa oferi vindecarea GRATUITA unor oameni, de cele mai multe ori lipsiti de resurse financiare, sa le poti oferi si posibilitatea de a avea unde pune capul jos, fara a fi nevoiti sa apeleze la serviciile unor unitati specializate (tip Hotel, Motel s.a.) care de multe ori, au preturi de cazare care depasesc posibilitatile financiare ale acelor oameni, dar pot retine si cazare la asemenea obiective daca se doreste!
Cel mai trist, a fost faptul ca zilnic, s-au pierdut zeci de oameni, pe care, poate, cu voia lui Dumnezeu, i-as fi putut salva si reda celor dragi, daca in loc sa ma ocup de probleme financiare si de constructie, as fi inceput sa ma ocup de acele suflete, altfel, fara nici o sansa!!!
In paginile acestui site, veti gasi, sper, toate amanuntele necesare unei cat mai complete informari despre cum va puteti recapata si mentine starea de sanatate, prin participarea la sedintele de terapia trupului, sufletului si spiritului, prin metode care nu le gasiti nici in farmacii nici in market-uri nici prin alte clinici de tratament, ci numai ajungand la mine.
Daca aveti dubii sau neclaritati, va stau la dispozitie la numarul de telefon: 0744 136289.
NU UITATI: Dumenzeu va poate reda sanatatea, prin mine!... cu conditia sa doriti si dumneavoastra!
ATENTIE: Eu nu promit nimanui ca il voi salva in mod garantat, asta depinde de foarte multi factori si in principal de vointa lui Dumnezeu... Dar pot sa va garantez ca voi face tot ce pot sa-mi pun in valoare toate cunostintele dobandite de-a lungul anilor, pt a incerca sa va salvez, atat cat Dumnezeu imi va permite.
Terapiile care vor fi aplicate direct, in Casa de Sanatate, sunt oferite absolut GRATUIT.

    Cine a fost?     Cine este Gabriel?     Cine va fi?    

despre Familia Mea - CLICK AICI   

sau, Back to Home   

 

Link-uri UTILE:     35% Economie de Combustibil si alte avantaje     Secretul Afacerilor Online de Succes     Secretul Sanatatii - Afla cum poti trata mai multe boli deodata     Aparat Casnic Automat, IEFTIN preparare LAPTE de SOIA     Plante cultivate Bio     Retete Culinare Vegetariene - Prelungeste-ti viata     Dispozitiv impotriva Atipirii la Volan     Icoane si Tablouri - Expozitie Inedita     Bioagricultura, Ecologie     30% Economie de Energie Electrica     Doctor de Suflete     Jocuri     Retete Culinare