Inapoi la Prima Pagina

Linkuri utile


Adresa de Contact - CLICK 

"Familia, trebuie sa fie cel mai de pret lucru, dupa Dumnezeu!"


Familia Mea

Ma numesc Gabriel Neculai si voi prezenta in cateva cuvinte, familia mea:

Despre mine, ca om de familie, va pot spune ca imi dau tot interesul sa fac cat mai multe pentru familia mea, doar ca, conceptul meu despre valoare, este putin sau mai mult diferit de al celorlalti semeni!
Asta ma poate face uneori nesuferit si aparent aspru sau exigent, dar toti trec cu vederea cand isi amintesc de misiunea mea si de drumul pe care am plecat!
Sunt mereu in criza de timp, lucrez intre 20 si 24 de ore pe zi, dar sufar mereu ca ziua nu are decat 24 de ore!
Daca va inchipuiti ca am fost un Sfant de cand m-am nascut, va inselati!... Am fost un om aproape normal, ca toti ceilalti, am facut multe prostii in viata si uneori, ma mai incearca si acum impulsurile acelea asazis umane sau ca ale oamenilor de rand.
Am inceput sa constientizez vag si apoi tot mai puternic misiunea mea, dupa varsta adolescentei!... Insa a fost un soc sa accept ca viata poate fi altfel decat cum o vede marea majoritate a lumii... Pe masura ce descopeream noi si noi aspecte din Tainele Vietii, ma cutremuram de discrepanta uriasa care incepea sa se prefigureze in trairile, dorintele si comportamentul meu de dinainte, prezent si viitor!... Eram tot mai diferit fata de ceilalti oameni si abia puteam ascunde asta, fiindca trebuie sa fiu sincer, cei din jurul meu nu erau deloc pregatiti sa inteleaga transformarea mea, daramite sa inteleaga ce a provocat asta!... De atunci incoace, traiesc drama insingurarii si desi de multe ori sunt inconjurat de foarte multi oameni care intr-un fel sau altul sunt atasati de mine, nu pot comunica cu nimeni aspectele reale si profunde din viata mea!... Chiar si hotararea de a face un site in care sa prezint aceste aspecte, macar si in succintul lor, a fost pentru mine o perioada lunga de mari framantari, de teama de a nu fi inteles gresit sau mai rau, interpretat in fel si chip, pt ca, cei mai multi au facut o prioritate de viata, comentarea unor anumite atitudini sau moduri de viata!... Ii inteleg si pe aceia si pe toti cei care, traind intr-o lume plina de frustrari, de lipsuri, de iluzia deformata a realitatii si valorilor, pot avea asemenea porniri si nu pot comenta atitudinea lor ci doar imi doresc sa-si gaseasca timp in decursul vietii sa doreasca sa cunoasca si o alta realitate, poate atunci vor intelege de ce trebuie sa fim mai buni, mai ingaduitori, mai uniti pentru a face cat mai multe fapte cu adevarat bune, in interesul semenilor nostri si planetei si nu in ultimul rand pentru emanciparea benefica a sinelui nostru!...
Din 1997, am renuntat la cariera pentru a ma dedica definitiv doar misiunii mele de a ajuta oamenii sa cunoasca viata si binele in forma sa adevarata.

Angela - Este sotia mea - o mana de OM cu un suflet de Inger...
Cum altfel sa poti vorbi despre un OM, care si-a sacrificat tot restul vietii pentru a ma urma si a-mi fi sprijin in efortul meu de a ma Darui altora!?
Ganditi-va ca ea a parasit fara nici un comentariu luxul si confortul vietii intr-un apartament de 3 camere dintr-un oras mare, serviciul si viata sociala, pt a ma urma aici la tara, printre noroaie si molozul santierului in care suntem;
A aceptat sa vindem tot si sa locuiasca in conditii de santier, ca oamenii canalelor, intr-o camaruta improvizata, nefinisata din subsolul Casei de Sanatate, cu dimensiunea de 2,5 pe 3,5 metri.
Aceasta camaruta, este de 7 ani, spatiul nostru universal, biroul de lucru, bucataria, sufrageria, camera copiilor, dormitoarele, sala de pregatirea lectiilor scolare si extrascolare (la pian, vioara, pictura, s.a.), spatiul de unde ma conectez la Internet sau la univers prin Televizor si Satelit, camaruta de inchinaciune si rugaciune, sala de mese, biblioteca, s.a.;


Ioana Paula - fosta gimnasta, al carei drum in gimnastica a fost curmat de un stupid accident, locuieste momentan in Spania.

Madalina - eleva in clasa a VII a, la Liceul de Arta Sabin Dragoi Arad;
A avut multe pasiuni, care din nefericire au fost abandonate una cate una din cauza conditiilor insuficiente de moment;
A fost in primii 4 ani la Clasa de Pian, apoi prin examen, s-a transferat la Clasa de Pictura;
Are pana la varsta de 14 ani, in jur de 100 de diplome la concursuri locale, nationale si internationale;
daca aveti curiozitate, vizitati:
http://www.icoane.tablouri.picturi.secretul.ro

Angel Mihail - doar 7 ani, promite si el un interes deosebit in multe domenii;
Are deja premii si diplome la diferite concursuri si expozitii si a participat invitat deja la o emisiune televizata, in direct.

Aceasta, este momentan, Familia Mea!

Candva, din familie mai faceau parte trei copii!
Din nefericire, ei au lasat acum doar
o permanenta si dureroasa rana in sufletul meu,
fiind cea mai dureroasa "jertfa" a mea!

Back to Home   

 

Link-uri UTILE:     35% Economie de Combustibil si alte avantaje     Secretul Afacerilor Online de Succes     Secretul Sanatatii - Afla cum poti trata mai multe boli deodata     Aparat Casnic Automat, IEFTIN preparare LAPTE de SOIA     Plante cultivate Bio     Retete Culinare Vegetariene - Prelungeste-ti viata     Dispozitiv impotriva Atipirii la Volan     Icoane si Tablouri - Expozitie Inedita     Bioagricultura, Ecologie     30% Economie de Energie Electrica     Doctor de Suflete     Jocuri     Retete Culinare